Kampanya Süresi Doldu

CLIO’ lara özel 30.000 TL 15 ay %0 faiz fırsatı

Haziran ayında, Clio HB ve Clio Sport Tourer modellerinin perakende satın alımlarında, 30.000 TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için %0 sabit faiz oranı sizleri bekliyor!

Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dahilinde maksimum 100.000 TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için %1,49 faiz oranı ile kredi kullanabilirler.

Haziran ayına özel olarak, Renault Finans’tan %0 faiz haricinde kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı Clio satın alımlarında, aşağıdaki indirimler uygulanmaktadır;

  • Clio HB, Clio Sport Tourer ; 2.500 TL

Finansman kampanyaları, tüm model yıllarındaki Clio’ların perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. 

Belirtilen indirimler, sadece 2018 model yılı Clio’larda, %0 faizli kampanya hariç, Renault Finans’tan kredi kullanılması şartıyla geçerlidir. %0 faizli krediden faydalanılması durumunda ve 2017 model yılı araçlarda, ilgili indirimden yararlanılamaz. İndirimin uygulanabilmesi için tüm fatura ve kredi işlemlerinin 30 Haziran’a kadar tamamlanması gerekmektedir. Kampanyalar stoklarla sınırlıdır ve 30.06.2018 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Ayrıntılı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.

  • 30.000 TL 15 Ay %0 / Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %0.07, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %0.79
  • 100.000 TL 48 Ay %1,49 / Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %1.81, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %24.07

DİĞER KAMPANYALAR

Dikkatinizi çekebilecek diğer kampanyalar

Kampanya Süresi Doldu
0-3 yaş Duster Ön Fren Balatası Değişim Paketi: 336 TL*
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
Kadjar ve Captur’lara özel faiz oranı
Ağustos ayında tüm model yıllarındaki Kadjar ve Captur modellerinin satın alımlarında, maksimum 48.000 TL 48 aya kadar kullanılan kredilerde Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya Maxxi Değer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile %1,09* faiz oranı sunulmaktadır.
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
İster şimdi al, yarısını 2018’de öde; ister %0,99 faiz oranından yararlan
Eylül ayında Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane HB satın almak isteyenler sıfır km araçlarını şimdi alıyor, kredi taksit ödemelerine ise 2018’de başlıyor.
KAMPANYA DETAYI