İster şimdi al, yarısını 2018’de öde; ister %0,99 faiz oranından yararlan | Hedef Oto
Kampanya Süresi Doldu

İster şimdi al, yarısını 2018’de öde; ister %0,99 faiz oranından yararlan

Eylül ayında Sandero satın almak isteyenler sıfır km araçlarını şimdi alıyor, kredi taksit ödemelerine ise 2018’de başlıyor. 

Kampanya kapsamında satın alınacak sıfır km aracın fatura bedelinin minimum yarısı kadar tutar nakit olarak ya da takas araç ile ödenebilir. Fatura bedelinin diğer yarısı ise anlaşmalı finans kuruluşundan kredi kullanılarak ödenmelidir. İlgili kredinin ilk taksit ödemesi, 2018 yılı Ocak ayında yapılacaktır. Maksimum kredi tutarı, araç fatura bedelinin yarısı; maksimum vade, 48 ay ve kredi faiz oranı %1,19’dur.

Kredi ödemelerine hemen başlamak isteyenler ise yasal sınırın izin verdiği maksimum kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için %0,99 faiz oranından yararlanabilirler.

Her iki finansman kampanyası da, tüm model yıllarındaki Sandero modelinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları ve taksit erteleme seçeneği, sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır ve taksit erteleme uygulanmaz. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişiklik göstermektedir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 30.09.2017 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Ayrıntılı bilgiyi Dacia Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.

DİĞER KAMPANYALAR

Dikkatinizi çekebilecek diğer kampanyalar

Kampanya Süresi Doldu
4 YAŞ VE ÜZERİ RENAULT’NUZUN TÜM BAKIM, MEKANİK, ONARIM VE AKSESUARLARINDA %30 AVANTAJLI FİYATLAR MAXİMUM KART’A ÖZEL +4 TAKSİT FIRSATI
Renault’nuza, Renault’dan daha iyi kim bakabilir?
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
4 yaş ve üzeri Renault’nuzun bakım ve mekanik onarım işçiliklerinde %30 Yedek parça ve motor yağlarında %20 ve üzeri indirim
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
Bu Bahar Tertemiz Bir Başlangıç Yapın
Renault’unuzun tüm bakım ve mekanik onarımlarında %20 indirim. Continental lastiklerinde KDV indirimi, Michelin, Bridgestone ve Lassa lastiklerinde 615 TL’ye varan servis indirimi. Maximum’a özel +4 taksit fırsatı. Dezenfeksiyon hizmeti ücretsiz
KAMPANYA DETAYI