Renault binek otomobillerde Basın Mensuplarına 3.000 TL indirim! | Hedef Oto
Kampanya Süresi Doldu

Renault binek otomobillerde Basın Mensuplarına 3.000 TL indirim!

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle, Temmuz ayı boyunca Renault binek otomobil satın alan tüm basın mensuplarına Renault’dan 3.000 TL indirim! Üstelik Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda dosya masrafı da alınmıyor!

İlgili kampanya, tüm Renault binek otomobillerin perakende olarak satın alınması ve ruhsat sahibinin, basın kartını ibraz edebilmesi şartıyla geçerlidir. İndirim hakkı kişiye özeldir, bir başkasına devredilemez ve diğer kampanya indirimleri ile birleştirilemez. Koşullar stoklarla sınırlı ve 31.07.2018 tarihine kadar geçerlidir. Ayrıntılı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.

DİĞER KAMPANYALAR

Dikkatinizi çekebilecek diğer kampanyalar

Kampanya Süresi Doldu
Tüm Dacia binek otomobillere %0,98 faiz fırsatı
Temmuz ayında, tüm Dacia binek otomobillerin perakende satın alımlarında, 40.000 TL kredi tutarı ve 20 aya varan vade seçeneği için %0,98 sabit faiz oranı sizleri bekliyor!
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
Gençlere Özel CRM Kampanyası
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, 18-30 yaş arasındaki müşterilerimize, Mayıs ayı boyunca Clio HB modelinin NRM / NRP / OYK / OYP kanallarındaki satışlarına, ANTES 2.000 TL indirim !
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
Tüm Dacia’lara özel faiz oranları
Mayıs ayında, tüm Dacia modellerinin satın alımlarında, %0 faiz fırsatı ve kullanacağınız kredi tutarı ve vade seçeneğine göre değişen avantajlı faiz oranları sizleri bekliyor !
KAMPANYA DETAYI