Kampanya Süresi Doldu

Renault Megane Sedan Türkiye’de Yılın Otomobili Seçildi!

Renault Megane Sedan, Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili“ yarışmasında birinciliği elde etti.

OGD üyesi 78 üyenin oylaması ile ilk turda 25 aday otomobil arasından 7 finalist belirlendi. 7 finalist arasından yapılan 2. tur oylama sonucu 4430 puan alarak Megane Sedan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçildi. Türkiye’nin uzman otomotiv gazetecileri tarafından ödüle layık görülen Megane Sedan’ın birinciliğinin açıklandığı törende ödülü, Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık’tan aldı.

Bu ödülün sorumluluğunu çok iyi biliyoruz

Ödül töreninde Berk Çağdaş, başta Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere otomotiv gazetecilerinin verdiği bu karardan büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Çağdaş sözlerine şöyle devam etti:

“Öncelikle Otomotiv Gazetecileri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Bu otomobilin arkasında milyonlarca Euroluk bir yatırım ve binlerce insanın emeği var. Her şeyden önce Türk mühendislerinin ve işçisinin emeği var. Ve yaratılan bu güzelliğin de halkımız nezdinde kazandığı bir beğeni var. Biz bu ödülün ağırlığını ve sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. O yüzden bu ödülü her şeyden daha değerli bir şekilde saklayacağız. Tüm ekibime teşekkür ediyorum.”

Türkiye’de üretilip dünyaya ihraç ediliyor

Sadece Türkiye’de Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen ve dünyaya ihraç edilen Megane Sedan “tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi, fiyat-değer oranı“ kriterleri göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirmede rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti.

DİĞER KAMPANYALAR

Dikkatinizi çekebilecek diğer kampanyalar

Kampanya Süresi Doldu
YENİ CLIO 140.000 TL’den başlayan fiyat ve 100.000 TL kredi 12 ay vade %0,99 faiz avantajı ile
Şubat ayında tüm Yeni Clio’lar avantajlı fiyet ve faiz oranları ile Hedef Otomotiv Showroom'larımızda sizleri bekliyor.
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
MEGANE SEDAN’A* özel %0 faiz
Kasım ayında Megane Sedan* satın almak isteyenler, 20.000 TL ve 12 aya kadar %0 faiz fırsatından yararlanabilirler.
KAMPANYA DETAYI
Kampanya Süresi Doldu
CLIO HB, CLIO Sport Tourer ve MEGANE Sedan Kasım ayına özel Devlet Teşvikli 50.000TL 36 ay %0,69 faiz fırsatıyla
Belirtilen 50.000 TL 36 ay % 0,69 faiz oranı kampanyaya katılan kamu bankalarında Halk Bank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve tüm yerli üretim Clio HB, Clio Sport Tourer ve Megane Sedan model araçlar için geçerlidir.
KAMPANYA DETAYI